Gevel laten impregneren

Gevel laten impregneren

Wilt u de gevel van uw pand op de lange termijn beschermen tegen vuil en vocht? En wilt u dat deze er bovendien weer stralend uitziet? Dan kunt u ons de gevel laten impregneren met een speciale, waterafstotende vloeistof, die diep in de poriën van de stenen trekt. Vocht zal niet langer in de stenen trekken, en ook vuil hecht er veel minder goed aan. Een muur impregneren verlengt bovendien de levensduur ervan, aangezien deze daarna veel minder beïnvloed wordt door weersomstandigheden. Als specialist in gevelwerken hebben wij reeds jarenlange ervaring, en bieden wij wanneer we een gevel impregneren altijd de garantie op een 100% perfect resultaat. Gevelimpregnatie beschermt het pand ongeveer 10 jaar. Daarna moet het worden herhaald.

RichtprijzenBel: 0416 224454Contactformulier

Muur impregneren voor waardevermeerdering

De uitstraling van het pand is in veel gevallen bepalend voor de waarde ervan. De gevel laten impregneren is een slimme manier om deze uitstraling te verbeteren, doordat de bakstenen er veel nieuwer uit gaan zien. De kleur leeft op, en ze lijken veel egaler. Bovendien hecht vuil er minder goed aan, waardoor ze veel schoner blijven en er mooier uitzien. Panden waarvan de buitenmuren zijn geïmpregneerd zien er een stuk verzorgder uit. Daardoor liggen ze vaak net iets hoger in de markt dan panden waarvan men de muur niet heeft laten impregneren. Bij het aanvragen van een offerte voor het impregneren moet u dus in uw achterhoofd houden dat deze investering tevens een waardevermeerdering betekent voor uw pand.

Geïmpregneerde gevel

Wat kost een gevel impregneren?

De prijs voor het impregneren van de gevel hangt niet alleen af van het aantal vierkante meters, maar ook van welk type impregneermiddel u kiest en welke methode we toepassen. We kunnen al een muur impregneren vanaf €6,50 per m2. Wat de exacte prijs per m2 is kunnen we u vertellen in een op maat gemaakte offerte. Daarin zetten we alle kosten op een rijtje, aan de hand van de diverse methodes en technieken. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Gaat u akkoord? Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in voor het aanbrengen van het gekozen impregneermiddel.

De gevel voorbereiden op het impregneren

In sommige gevallen moeten er eerst andere werkzaamheden aan de gevel worden uitgevoerd voordat deze kan worden geïmpregneerd. Dit betekent dat er bijvoorbeeld eerst een goede reiniging of herstelwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd, en u pas daarna de gevel kunt laten impregneren. Dit is iets wat we enkel kunnen beoordelen bij het zien van de muur, en wat we in de offerte zullen opnemen. Deze werkzaamheden zorgen ervoor dat het verschil tussen de gevel voor en na wordt vergroot, en deze er aanzienlijk op vooruit gaat. Echter, in lang niet alle gevallen zijn deze bijkomende werkzaamheden noodzakelijk, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor gevelimpregnatie te bespreken.

Wat is ons werkgebied?

Als specialisten in gevelrenovatie en -isolatie zijn wij werkzaam in een grote regio. Wilt u een gevel laten impregneren in één van de volgende steden (of daar in de buurt)? Neem dan contact met ons op, dan sturen we u direct een offerte op maat.

 • Breda
 • Den Bosch
 • Dordrecht
 • Eindhoven
 • Nijmegen
 • Oosterhout
 • Oss
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Waalwijk


Call Now Button