Professionele gevelreiniging

Professionele gevelreiniging

Is de gevel van uw woning sterk bevuild, bijvoorbeeld door roet, vuil, stof of begroeiingen zoals algen en mos? In dat geval kunnen wij aan de hand van twee verschillende technieken professioneel de gevel reinigen. We zijn zelfs in te schakelen voor het verwijderen van graffiti! Afhankelijk van hoe hardnekkig de bevuiling is en of er verdere wensen zijn betreft gevelrenovatie, kiezen we welke techniek de beste is. In een geheel vrijblijvende offerte zetten we de kosten per m2 op een rij, waarna we graag direct voor u aan de slag gaan. We zijn voor gevelreiniging in te schakelen in een zeer groot gebied, waaronder in en rondom de volgende steden:

 • Breda
 • Den Bosch
 • Dordrecht
 • Eindhoven
 • Nijmegen
 • Oosterhout
 • Oss
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Waalwijk
RichtprijzenBel: 0416 224454Contactformulier

Gevel reinigen met stoom

De eerste methode die we geregeld inzetten om een gevel te reinigen is het gebruik van stoom. Allereerst maken we de bakstenen muur nat, waarna we zeer hete (tot wel 120 graden) stoom op het oppervlak spuiten. De hitte lost een groot deel van het vuil op en het water spoelt het er direct vanaf. Deze methode is zeer geschikt als gevelreiniging wanneer het vuil relatief oppervlakkig is en dus nog niet te diep in de stenen en het voegwerk is getrokken. Is dat wel het geval? Dan kunt u beter kiezen voor de tweede methode.

Gevelreiniging aan de hand van zandstralen

Zandstralen is een stuk intensiever dan de gevelreiniging met stoom, en het effect is dan ook vele malen groter. De prijs per m2 van een gevelreiniging d.m.v. zandstralen is dan ook hoger. Het principe van deze techniek is dat we letterlijk enkele millimeters van het oppervlak verwijderen, waardoor een geheel nieuwe laag zichtbaar wordt. Deze is nog niet aangetast door weersinvloeden en heeft nog steeds de originele kleur en uitstraling. Zelfs vuil dat deels in de bakstenen of het voegwerk is getrokken wordt met deze manier van gevelreiniging verwijderd.

Muur zandstralen

Graffiti van de gevel verwijderen

Is er graffiti op een van de gevels van uw woning of bedrijfspand aangebracht? Heel vervelend, en bovendien ingewikkeld om zelf schoon te maken. In dat geval staan wij voor u klaar om de gevel te reinigen met stoom en als dat niet voldoende is om de gevel te zandstralen. De tweede methode is absoluut effectief bij het verwijderen van graffiti, maar heeft wel een hogere prijs per m2 dan de gevelreiniging met stoom. Informeer naar de mogelijkheden voor graffitiverwijdering, en we maken direct een inschatting welke methode in uw geval het beste is.

Uw expert in gevelreiniging en -renovatie

Bij Gevelrenovatie Brabant bent u aan het juiste adres voor professionele gevelreiniging, van alle typen bakstenen en voegwerken. Bovendien kunnen we na de reiniging tevens de voegen herstellen (wat in veel gevallen nodig is na het zandstralen) en de gevel impregneren. Dit voorkomt dat vocht en vuil in de toekomst in de muur trekken en doet de kleur van de muur extra opleven. Vraag ons gerust naar voor en na foto’s van het type gevelreiniging of -renovatie waar u interesse in heeft! Deze foto’s spreken voor zich en laten onze 15 jaar ervaring zien als rasechte vakexperts in deze branche.


Call Now Button