Gevel laten impregneren

Wilt u de gevel van uw pand op de lange termijn op een goede manier beschermen tegen vuil en vocht? En wilt u dat de gevel er bovendien weer stralend uitziet? Dan kunt u de gevel door ons laten impregneren met een speciale, waterafstotende vloeistof die diep in de poriën van de stenen trekt. Vocht zal niet langer in de stenen trekken en ook vuil hecht veel minder goed aan. Een muur of gevel impregneren verlengt bovendien de levensduur ervan, aangezien deze daarna veel minder beïnvloed wordt door de wisselende weersomstandigheden. Als specialist in gevelwerken hebben wij reeds jarenlange ervaring en bieden wij wanneer we een gevel impregneren altijd de garantie op een 100% perfect resultaat. Gevelimpregnatie beschermt het pand ongeveer 10 jaar. Daarna moet het worden herhaald.

Bel: 0416 224454Contactformulier

Muur impregneren voor waardevermeerdering

De uitstraling van het pand is in veel gevallen bepalend voor de waarde ervan. De gevel laten impregneren is een slimme manier om deze uitstraling te verbeteren, doordat de bakstenen er veel nieuwer uit gaan zien. De kleur leeft op en ze lijken veel egaler. Bovendien hecht vuil er minder goed aan, waardoor ze veel schoner blijven en er mooier uit blijven zien. Panden waarvan de buitenmuren zijn geïmpregneerd zien er een stuk verzorgder uit. Daardoor liggen ze vaak net iets hoger in de markt dan panden waarvan men de muur niet heeft laten impregneren. Bij het aanvragen van een offerte is het belangrijk om in uw achterhoofd te houden dat deze investering tevens een waardevermeerdering betekent voor uw pand.

Geïmpregneerde gevel

Wat kost een gevel impregneren?

De prijs voor het impregneren van de gevel hangt niet alleen af van het aantal vierkante meters, maar ook van het type impregneermiddel u kiest en welke methode we toepassen. We kunnen al een muur impregneren vanaf € 6,50 per m2. Wat de exacte prijs per m2 is kunnen we u vertellen in een op maat gemaakte offerte. Daarin zetten we alle kosten op een rijtje, aan de hand van de diverse methodes en technieken. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Gaat u akkoord? Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in voor het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden.

De gevel voorbereiden op het impregneren

In sommige gevallen moeten er eerst andere werkzaamheden aan de gevel worden uitgevoerd voordat deze kan worden geïmpregneerd. Dit betekent dat er bijvoorbeeld eerst een goede reiniging of herstelwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd en u pas daarna de gevel kunt laten impregneren. Dit is iets wat we enkel fysiek kunnen beoordelen en wat we in de offerte zullen opnemen. Deze werkzaamheden zorgen ervoor dat het verschil tussen de gevel voor de behandeling en na de behandeling wordt vergroot en dat de gevel er aanzienlijk op vooruit gaat. Echter, in lang niet alle gevallen zijn deze bijkomende werkzaamheden noodzakelijk, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is ons werkgebied?

Als specialisten in gevelrenovatie en -isolatie zijn wij werkzaam in een grote regio. Wilt u een gevel laten impregneren in één van de volgende steden (of daar in de buurt)? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan sturen we u direct een offerte op maat.

 • Bergen op Zoom
 • Breda
 • Den Bosch
 • Dordrecht
 • Eindhoven
 • Nijmegen
 • Oosterhout
 • Oss
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Waalwijk