Voegen herstellen of vervangen

Bij Gevelrenovatie Brabant bent u aan het juiste adres voor het herstellen of vervangen van de voegen van uw woning of bedrijfspand. Dit is als expert in gevelreiniging en -renovatie een van onze specialisaties en we kunnen deze klus op diverse wijzen uitvoeren. Voegen bestaan er namelijk in veel variaties, elk met hun eigen afwerking en prijskaartje. Wilt u de voegen vervangen en de woning een nieuwe uitstraling geven? Laat ons u een kundig en eerlijk advies geven betreft het type voeg, want de voegen zijn zeer bepalend voor de algehele uitstraling van de woning. Gaat u bijvoorbeeld voor het standaard platvolborstelwerk of past een schaduwvoeg beter bij de woning? Of wat dacht u van een vakkundig aangebrachte daggesneevoeg, de absolute koning onder de voegen? Onze experts vertellen u graag alles over hoe we voegen herstellen of vervangen en welke voeg het beste past bij uw woning of bedrijfspand.

Bel: 0416 224454Contactformulier

Wanneer is het nodig om voegen te repareren?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom het nodig is om de voegen te repareren. Ze kunnen bijvoorbeeld aangetast zijn door de regen en daardoor poreus en broos geworden zijn. Ook kunnen er stukjes voeg tussenuit gevallen zijn, wat er niet fraai uitziet. In beide gevallen vergroot het de kans op vochtproblemen in huis, doordat vocht gemakkelijk in de beschadigde voegen trekt. De voegen repareren is dan zeker nodig, niet alleen om vochtproblemen te voorkomen, maar ook om te voorkomen dat ook de gevelstenen worden aangetast. Naast het feit dat het simpelweg nodig kan zijn om de voegen te herstellen, kan het ook zijn dat u de voegen niet vindt passen bij de uitstraling van de woning. Karakteristieke huizen leven helemaal op van een bijpassende voeg en ook moderne woningen zien er een stuk fraaier uit als het voegwerk perfect gedaan is.

Herstelwerk voegen gevel

Voegen uithakken en vervangen

Wanneer we de voegen herstellen is het natuurlijk belangrijk dat we allereerst de voegen uithakken. Afhankelijk van de staat van de voegen, doen we dit met de hand of met een hogedrukspuit. Als de voegen reeds poreus zijn geworden laten ze gemakkelijk los en hoeven we daar minder moeite voor te doen. De voegen uithakken wanneer u het puur om esthetische redenen wil doen is dus wat lastiger, vandaar dat het qua prijs per m2 wat hoger uit kan vallen.

Voor-na gevelrenovatie

De prijs van voegwerk herstellen

Wat de prijs per m2 is voor het herstellen van voegwerk hangt af van de staat waarin de voegen zich bevinden en hoe makkelijk het is om de oude voegen uit te hakken. Daarnaast hebben we standaard richtprijzen voor alle soorten voegen, waardoor u reeds een indicatie heeft van wat het gaat kosten om het volledige voegwerk te herstellen. We zijn werkzaam in alle onderstaande steden en de regio’s daaromheen.

 • Bergen op Zoom
 • Breda
 • Den Bosch
 • Dordrecht
 • Eindhoven
 • Nijmegen
 • Oosterhout
 • Oss
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Waalwijk

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het uitslijpen en herstellen van voegwerk. Dan laten we u direct voor en na foto’s van voegwerk zien dat we reeds aangebracht hebben en doen we u geheel vrijblijvend een passende offerte toekomen.