GGB GROEP

graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen is een vervelende klus. Wanneer uw gevel ongevraagd beklad is met graffiti, wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. GGB Groep helpt u met het verwijderen van de graffiti. Wij beschikken over de juiste apparatuur, vakkundigheid en expertise, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van een gevel zonder graffiti.

Afhankelijk van de hardnekkigheid van de graffiti zijn er verschillende technieken mogelijk.

Vakkundig graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen is een vervelende klus. Wanneer uw gevel ongevraagd beklad is met graffiti, wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Gevelrenovatie Brabant helpt u met het verwijderen van de graffiti. Wij beschikken over de juiste apparatuur, vakkundigheid en expertise, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van een gevel zonder graffiti.

Afhankelijk van de hardnekkigheid van de graffiti zijn er verschillende technieken mogelijk.

Stoomcleanen

Voor het verwijderen van graffiti met behulp van stoomcleanen, verhitten we water tot ongeveer 150°C, waardoor stoom ontstaat. Deze stoom spuiten we vervolgens tegen de oppervlakte waarop de graffiti is aangebracht. Door de hoge temperatuur van het stoom, lost de verf eenvoudig op.
Deze techniek is echter niet op alle soorten graffiti te gebruiken, daarom zijn er nog twee andere methoden die we gebruiken.

Afhankelijk van de hardnekkigheid van de graffiti zijn er verschillende technieken mogelijk.

Zandstralen

Wanneer beide bovenstaande technieken niet voldoende zijn, zal er gebruik gemaakt moeten worden van zandstralen. Bij deze techniek voegen we een straalmiddel toe aan het water. In de meeste gevallen wordt gebruik gemaakt van zand. Vervolgens wordt deze combinatie van water en straalmiddel met hoge kracht op de muur gespoten.

Ons werk

Contact

Voor meer informatie kunt u ons telefonische of via de mail bereiken.