GGB GROEP

reinigen

Zijn de stenen van uw woning of bedrijfspand grauw en grijs geworden? GGB Groep biedt met 20 jaar ervaring in gevelreiniging en -onderhoud de uitkomst. In een handomdraai brengen we de oorspronkelijke kleur van uw gevel weer tot leven.

Waarom reinigen?

Of het nu uw woning of bedrijfspand betreft, een frisse, schone gevel zorgt altijd voor een goede eerste indruk. Wanneer het om uw bedrijfspand gaat is een schone gevel essentieel om uw klanten te ontvangen. Maar ook de gevel van uw huis laten reinigen is aan te raden. Hiermee onderhoudt en verduurzaamt u de woning, wat bovendien ook een gunstig effect heeft wanneer u uw huis besluit te verkopen.

Vaak Gevraagde Vragen

Misschien denkt u bij reiniging aan de grijze, grauwe waas die over uw ooit zo mooie gevel ligt. Aan welke soorten vervuiling kunt u nog meer denken bij gevelreiniging?

  1. Mos en algen
  2. Roetaanslag
  3. Graffiti en andere verfresten
  4. Achtergebleven resten na verwijdering van een klimop
  5. Overig mild en hardnekkig vuil

Er zijn verschillende manieren om uw pand te reinigen. Welke wijze we toepassen in geheel afhankelijk van de soort en mate van vervuiling, maar ook het materiaal en het oppervlak van uw gevel zijn hiervoor bepalend. Zo kunt u uw gevel laten reinigen door middel van stoom, hogedruk of op chemische wijze. Daarnaast is zandstralen een mogelijkheid die we aanbieden. Wilt u langer plezier hebben van uw prachtige schone, frisse gevel? Dan kunt u uw gevel laten impregneren.

Wat zijn de mogelijkheden en de kosten van gevelreiniging? Vul het offerteformulier in en we doen u geheel vrijblijvend een passend en scherp aanbod.

Ons werk

Contact

Voor meer informatie kunt u ons telefonische of via de mail bereiken.