GGB GROEP

Isolatie

Bent u op zoek naar een partij die uw spouwmuur komt isoleren? Kies dan voor de expertise en jarenlange ervaring van GGB Groep. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn VCA gecertificeerd. Met 6 jaar ervaring in het vak kunt u het isoleren van uw woning met een gerust hart aan onze vakbekwame medewerkers overlaten.

Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Een spouwmuur is een muur die bestaat uit twee losse muren met ertussenin een paar centimeter ruimte. Deze tussenruimte noem je de spouw. Het vullen van de spouw wordt gedaan door het isolatiemateriaal via kleine gaatjes in de gevel te spuiten. Deze gaatjes worden geboord op de kruisingen van het voegwerk. Met een speciale slang wordt het isolatiemateriaal in de gevel gespoten. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond worden de boorgaatjes uiteraard vakkundig hersteld zodat deze niet meer zichtbaar zijn. 

Vaak Gevraagde Vragen

Spouwmuren worden gebruikt bij huizen die gebouwd zijn vanaf 1920. Is uw huis voor die tijd gebouwd? Dan kan u het huis ook isoleren, maar maakt u gebruik van een andere techniek. Vraag ons gerust vrijblijvend om advies.

Het isoleren van de spouwmuur zorgt ervoor dat een groot warmteverlies wordt voorkomen. Daarbij zijn vocht en tocht ook verleden tijd. Door het isoleren van de spouwmuur heeft u een warmer huis, zonder dat u de woning extra moet verwarmen. Hierdoor kunt u besparen op de energierekening. Spouwmuurisolatie is een populaire vorm van isoleren omdat dit voor snelste rendement zorgt. De relatief lage investering is snel terugverdiend en kunt u binnen 3 à 4 jaar terugverdienen. 

Een bijkomend voordeel is dat sinds 2021 de subsidie voor isolatiemaatregelen is toegevoegd aan de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Om hiervoor in aanmerking te komen moet u minimaal twee maatregelen uitvoeren, dus naast het isoleren van uw spouwmuur kunt u ook denken aan een warmtepomp of zonneboiler

De kosten voor het isoleren van de spouwmuur zijn afhankelijk van de ouderdom van uw woning en uiteraard de oppervlakte. Wij kunnen uw spouwmuur al isoleren vanaf € 16 per m². 

Bij GGB Gevelrenovatie ontvangt u altijd een all-in prijs waardoor er achteraf geen verrassingen zijn. Bovendien berekenen wij geen voorrijkosten. Wilt u meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op! 

 

Ons werk

Contact

Voor meer informatie kunt u ons telefonische of via de mail bereiken.